Livram oriunde in ROMANIA!

 

Nu exista comanda minima, poti comanda in orice cantitate si de orice valoare.

Comenzile se expediaza in maxim 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii de catre operatorii raiono.ro telefonic pe mail sau sms.

 

Pentru comenzile cu o valoare totala de peste 299 lei cu TVA inclus, cu greutatea cumulata a produselor sub 5 kg, livrarea se face in mod gratuit oriunde in Romania.

 

Transportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (DPD, Nemo Express Curier, DragonStar Curier).

Costul Livrarii nu depinde de localitatea sau adresa de livrare ci doar de greutatea produsului. Indiferent de localitatea de livrare (oras, comuna, sat) costul de livrare este acelasi

 

Pentru toate produsele aflate in STOC MAGAZIN termenul de livrare este de aproximativ 72 de ore de la data plasarii comenzii, cu conditia ca aceasta sa se faca pana la ora 12:00.

 

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea / continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

 

Produsele se livreaza pana la tine acasa, la usa, in curte sau in locatia unde doresti sa le primesti. Doar daca drumul pana la tine acasa nu permite accesul cu masina va trebui sa mergi sa le ridici de la cea mai apropiata unitate a curierului.

 

 

 

 

- Pentru comenzile cu o valoare totala de sub 299 lei cu TVA inclus.

 

* Costul de livrare pentru primul kg este maxim 14  Lei - TVA inclus

** Costul de livrare include primul kg, restul kg suplimentare se tarifeaza cu maxim 1.32 Lei/kg - TVA inclus

 

Exemplu de calcul

Daca un produs cantareste 5 kg costul de transport va fi (primul kg =14  lei) + (4 Kg= 4 x 1.32  Lei) 

 

- Pentru comenzile cu valoarea peste 299 lei si cu greutatea produselor din comanda de peste 5 kg, taxele de livrare se calculeaza astfel:

 

Exemplu de calcul

Daca un produs cantareste 7 kg costul de transport va fi 7 kg - 5 kg = 2 kg x 1.32 lei

 

***Nu se percepe taxa de Km suplimentari intre Agentia Curierului si adresa de livrare in situatia in  care  aceasta din urma se afla in alta localitate decat ceva mai apropiata agentie.

 

**** Daca comanda se plateste ramburs (cash la curier) suplimentar la taxa de transport este taxa de colectare bani si este de 6.9 Lei indiferent de valoare. 

Aceasta taxa o percepe curierul pentru a acoperi riscul de transport bani.

Pentru a evita aceasta taxa va recomandam sa platiti cu cardul in procesul de finalizare a comenzii.

 

Aceste taxe sunt taxe pe care noi RAIONO SRL le platim la curieri pentru transportul produselor si colectarea banilor de la client si depunerea banilor de catre curieri in conturile noastre. Curierii in Romania percep taxe din ce in ce mai mari pentru produse de greutate mare - ce depasesc 5 kg si dimensiuni ce depasesc 30 cm. Incercam sa va livram cu cost cat mai mic produsele de care aveti nevoie in termenul cel mai scurt posibil.