Livram oriunde in ROMANIA!

 

Nu exista comanda minima, poti comanda in orice cantitate si de orice valoare.

Comenzile se expediaza in maxim 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii de catre operatorii raiono.ro telefonic pe mail sau sms.

 

Pentru comenzile cu o valoare totala de peste 499 lei cu TVA inclus, cu greutatea cumulata a produselor sub 5 kg, livrarea se face in mod gratuit oriunde in Romania.

 

Transportul este asigurat de un serviciu de curier rapid (Fan Curier, DPD, Nemo Express Curier, DragonStar Curier).

 

Pentru toate produsele aflate in STOC MAGAZIN termenul de livrare este de aproximativ 72 de ore de la data plasarii comenzii, cu conditia ca aceasta sa se faca pana la ora 12:00.

 

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea / continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

 

Produsele se livreaza pana la tine acasa, la usa, in curte sau in locatia unde doresti sa le primesti. Doar daca drumul pana la tine acasa nu permite accesul cu masina va trebui sa mergi sa le ridici de la cea mai apropiata unitate a curierului.

 

 

 

 

- Pentru comenzile cu o valoare totala de sub 499 lei cu TVA inclus.

 

 

Aceste taxe sunt taxe pe care noi RAIONO SRL le platim la curieri pentru transportul produselor si colectarea banilor de la client si depunerea banilor de catre curieri in conturile noastre. Curierii in Romania percep taxe din ce in ce mai mari pentru produse de greutate mare - ce depasesc 5 kg si dimensiuni ce depasesc 30 cm. Incercam sa va livram cu cost cat mai mic produsele de care aveti nevoie in termenul cel mai scurt posibil.